15 Şubat 2013 Cuma

NE İZLEMİŞİM :)))

Merhaba ben geldim :) .Son izlediğim filmi anlatmaya geldim sana eeee nede olsa artık herşeyi az çok seninle paylaşıcam ki belki sende sever begenirsin ,okur ,izlersin diye ...En son Parker filmine gittim kardeşimle beraber gitmenin ayrı bir güzelliği oldu tabi :) Jason Statham ve Jennifer Lopez 'in başrollerini paylaştığı ABD yapımı bir aksiyon filmi ki ben en çok aksiyon izlemeyi severim :)) gel gelelim film çıkışında saat akşam dokuz civarı çok üşümeme rağmen çok güzeldi sende aksiyon seviyorsan tavsiye ederim kesinlikle izlemelisin ...yahu bu adamlar dokuz canlımı yada bunlar nasıl insanlar diye konuşarak eve gittik kardeşimle ...dünyada gerçekten çok zeki insanlar var ve istihbarat servisleri böyle insanları hırsızlık bile yapmış olsa bünyesine almaya çalışıyormuş zekalarından faydalanabilmek adına ...hem her hırsız kötü olmayabilir tıpkı Parker gibi değer yargıları olanlarda var yada belkide bu filmde var sadece :)))


















film afişlerini hep çokkkkkk sevmişimdir ...bunlarda Parker filmi için hazırlanan afişlerden bazıları ...eğer izlersen şimdiden iyi seyirler umarım sende beğenirsin :))


işte burada fragmanı ve özeti var :)))

4 yorum:

  1. Nihayet...:))))
    Yeni tema da güzel olmuş ^.^

    Yazıya gelecek olursak, demek ki Amerikalılar arasında çok fazla zeki insan yokmuş ki hırsızlara muhtaç oluyorlar :P ama her şey bir yana Jason Statham oynuyorsa film filmdir, çok meraklandım ilk fırsatta izlerim :)))

    YanıtlaSil
  2. KESİNLİKLE İZLE BEBEGIM BEN BAYILDIM FİLME :)) BİR ALANA BİR BEDAVA KAMPANYASINADA AYRI BAYILIYORUM ZATEN :)) HIRSIZLARA MUHTAC OLMAK DEGIL AMA ADAMLAR ASIRI ZEKI OLUNCA KORKUYORLAR ZEKALARINDAN EN AINDAN BIZE CALISSIN DIYORLARMIS :))
    BIRDE STATHAM IZLENMEZMI SIRF ONUN İÇİN FİLM İZLENİR :)......

    YanıtlaSil
  3. ben de gideyim ablammm :) eminim çok güzeldir. :) çok şirin olmuş blogun :) daha yeni yorum yazabiliyorum kusura bakma.. öptüm kocaman :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim tatlım vaktın olursa kesinlikle gitmeni tavsiye ederım :) bu arada ne kusuru balım optum ben bılıyorum sen cok yogunsun :)

    YanıtlaSil