3 Şubat 2013 Pazar

YALNIZ AKŞAM POSTASI


Merhaba yine ben geldim.Evdeki herkes beni bırakıp akşam üzeri bir yerlere gidince (gerçi bana da teklif ettiler ama ben çıkmak istemedim o ayrı ) ve annemler eve geç dönünce o arada ben yalnız akşam yemeği yemek zorunda kaldım .Dolapta hazır mantı vardı ki ben mantıyı çok severim o yüzden Şanışer eşliğinde hiç affetmeden afiyetle yedim :))) Ev mantısının yerini tutmaz ama pratik ve lezzetli bence ben çok severek yiyorum :) eee yalnız olunca fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim ...İşte kendileride aşağıda .

ÖNCESİ :))

SONRASI :pppp

      
Eeee peşinede çay keyfi yapmadan olmazdı ...Çaya kadarda ne zamandır aklımda olan minik bir saat kutum vardı onu kapladım baya iyi oldu onuda bir ara gösteririm sana :) sanırım içine yedek düğmelerimi koyacağım ...iyi akşamlar pazarda bitti yarın iş var yine :////

2 yorum:

  1. En iyisini yapmışsın... Ohh evin keyfini çıkar böyle zamanlarda :)) Ayrıca afiyet de olsun, pek lezzetli görünüyor... Bu arada Şubat paylaşımlarını yeni gördüm :DD Okuyorum şimdi hepsini tek tek :)))

    YanıtlaSil
  2. ayyyyy çok tatlısınki ama sen ya evet arada böyle keyif yapıyorum balım insanın çalışmadığı bir pazarı olunca evde tek kalmak fenada olmuyor hani :)))

    YanıtlaSil