25 Şubat 2013 Pazartesi

PRAKTİKER EVİMİZE DEĞER :))

           Günaydınnn ben geldim geçen hafta pazar havalimanından dönüşte praktikeri gezmiş ama post hazırlamak için zaman ve zeminim bir türlü uygun olmamıştı. Onu paylaşmaya geldim şimdi seninle .Belki Sivas'ta olupta gezemeyen birileri vardır hala.Açılalı çok olmadı zaten .Ev ile alakalı ne kadar şey varsa bulmak mümkün kapıdan, zemin döşemelerine, koltuklardan, halılara ve küçük ev gereçlerine kadar pek çok şey var. İkea ve tekzen gibi ,gerçi Sivas'ta henüz bir ikea yok ama neyse tekzen var Vatan Computer'ın alt kısmında gezmek istersen şirince bir yer orasıda ben ara ara gidip geziyorum :))
          Geleyim Praktiker'e umduğumdan küçüktü öyle çok çeşit yok ama aman amanda kötü olmamış bir emek ve maddi harcama var nitekim ucunda.Ben aydınlatmaları ve kanvas tabloları çok beğendim bide bolca duşa kabin vardı o kalmış aklımda haaa birde resmini çekmedim ama boya standıda var polisanın evdeki bazı şeyleri boyamayı düşünmeme rağman bir türlü boyalara bakamayanda bir ben varım galiba :)))
          Hadi elemanların garip bakışlarına mazur kalarak çektiğim fotolara geçelim ...Napayım onlara tazecik bir blogger olduğumu söyleyemedim :)))bu arada resimlerin bazıları çok kötü makinamın zoom ayarı sanırım bozulmuş yakınlaştırınca odaklanamıyor :( en kısa zamanda bir profum olur inşallah daha güzel resimler çekebilirim bende :)


bu kutulara bayılıyorum bende de siyah ve kırmızısı var bunların :)

bunlarda teneke kutu insan kutu hastası olunca benim gibi ilk kutular dikkatinizi çeker ..

bu benim bücürüğüm burdaki tepkisine öyle gülmüştüm ki çok tatlıydı ablaaaaaaa bak bak  bu duşakabinin saunası varrr dedi hemen de girip oturdu içine :))

bu kanepeye çift kanepesi diyorum ben :)


bu lambaya bayıldım ya o an param olsa hiç düşünmezdim ...ama alamadım tabi cüzdanım yoktu yanımda ...

bunada annem bayıldı en çok beğenilen modelmiş zaten ...










aaaa boyalarda arkada görünmüş :)

ayyyyyyy öyle güzel arabalı modeller vardıki anlatamam :) 

bunuda babacıkla ben çok beğendik lavabosunu ..




renkleri daha canlıydı tabi bunun ...


bunlara bayıldım görür görmez tam benim yaşam tarzım rengarenk :)  bide yanar döner bunlar ...

bu Vespayada öldüm desem yeri yani bulunduğu sokak kapının rengi eee birde vespa pembe olursa ...daha ne olsun ama benim çektiğim resim pek güzel değil tabi :/






bunlardan alıcam çokkkk uzun zamandır gözüm var bu şişelerde ...

bu ürünüde süraki olarak değilde vazo olarak kullanmak daha makul bence :))





hadi bakalım benden bu kadar ...artık sanada iyi gezmeler .....

3 yorum:

  1. ay çok güzeller hilal ya... bayıldım ama fiyatlarını gördüm bazı eşyaların da, şuncacık şeye verilir mi o kadar para ya :( hilal'lı yıldız'lı lamba da dikkatimi çekmedi değil :)) her şey bi yana sırf fotoğraflardan ev döşeyesim geldi, oraya girersem ne olur hiç bilmiyorum :)) ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. AYYYYY O LAMBAYA AŞIK OLDUM BEN AMA ÇOK PAHALIYDI BETÜŞÜM YA :( TEŞŞEKKÜR EDERİM AYRICA BEBĞİM BEĞENMENE COK SEVINDIM EN SADIK TAKIPÇIM SENSIN ZATEN :)) BİRDE GERCEKTEN INSANIN EV DOSEYESI GELIYOR RABBİM O GÜNLERİDE NASİP EDER İNŞALLAH :)

    YanıtlaSil
  3. AMİNNNN :)) keşkem aynı şehirlerde olaydık.... <3

    YanıtlaSil